Skal och fodral till Huawei Mate 10 Lite

Namnet ”Lite” kan vara lite missvisande, eftersom telefonen faktiskt är större. Skärmen, med sina 5,9 tum och 1080 x 2160 pixlar med 409 PPI, ger fortfarande ett skarpt intryck och bra upplösning. Den stora LCD-skärmen är perfekt att kolla på film och videos. En fantastisk nyhet med Huawei Mate 10 Lite är att du får dubbla kameror – både på fram- och baksidan. Båda kameror har varsin färgkamera som komplement. Med 16 MP på den bakre kameran kan du ta riktigt snygga bilder, speciellt med den stora bländaröppningen. Det ger dig möjlighet att ta uttrycksfulla bilder med en känsla av större djup, då du kan sudda för- eller bakgrunden. Den så kallade ”selfie-kameran” har hela 13 MP och tillåter dig att ta selfies som gör dig rättvisa, utan grumlig bild eller konstig ljussättning. En annan uppdatering som kommer med Huawei Mate 10 Lite är den avancerade ansiktsigenkänningen, kallad Face Unlock. Enheten registrerar över 1000 punkter i ansiktet, vilket gör att du på ett säkert sätt kan låsa upp din telefon utan att ens använda händerna.

Telefonen backas upp av ett HiSilicon Kirin 659-chip med 2,36 GHz octa-core processor och 4 GB RAM-minne, vilket gör att får du en snabb telefon som hänger med i din vardagliga användning. Tillsammans med 64 GB inbyggt minne kan du dessutom att du kan lagra mycket musik, bilder, videos och appar.

 

Huawei Mate 10 Lite är en smart och snygg telefon till ett bra pris som du vill kunna använda länge. Gör det möjligt genom att köpa ett mobilskydd för att slippa repor och sprickor, men även damm. Alla dessa skador förstör inte bara telefonens utseende och design, det kan göra att den får en kort livslängd. Visst är det surt att behöva lägga pengarna på dyra reparationer? Därför är ett mobilskydd en smart investering som gör att du sparar pengar i det långa loppet. På Lux-case.se hittar du prisvärda mobilskydd till Huawei Mate 10 Lite som gör att du kan använda din telefon länge och väl. Dessutom har vi fri frakt på alla beställningar! Välkommen att hitta ditt Huawei Mate 10 Lite mobilskydd på hos oss.

  

Huawei Mate 10 Lite mobilskal

När du köper ett mobilskal till Huawei Mate Lite 10 skyddar du din telefon mot fula och dyra skador. Repor och sprickor förstör inte bara telefonens snygga design och utseende, du kan tvingas betala för dyra reparationer. Du kan lätt förhindra detta med ett mobilskal från Lux-case.se! Vi har skal i en mängd olika utföranden i snygg design, och flera av våra skal har smarta funktioner som exempelvis ett kickstand. Ett kickstand är perfekt när du vill kolla på film och andra videos på din stora skärm. Det fungerar som ett stativ och du kan enkelt fälla ut ditt kickstand och ställa upp din telefon. Nu kan du kolla på din favoritserie helt handsfree. Vill du ha det bästa möjliga skyddet ska du kolla in våra hybridskal. Med förstärkta kanter, extra tålig yta och upphöjd ram runt kameran får du ett tålig skal som skyddar din telefon från stöt- och fallskador. De finns i olika design beroende på om du vill ha ett diskret eller robust utseende, och de flesta kommer med ett smart kickstand.

Välj ett skal som speglar din personlighet

Våra skal ger inte bara ett bra skydd till din telefon, de gör att du kan få ett unikt och personligt utseende. I vårt breda sortiment hittar du en stor variation på skal i vackra och starka färger, slimmad modell roliga motiv. Tycker du om din Huawei Mate 10 Lite precis som den är, men vill fortfarande skydda den? Då ska du kolla in våra transparenta skal i flexibel silikon. De kommer med fina motiv som smälter samman med telefonens baksida, vilket ger den ett uttrycksfullt utseende.

Hos oss hittar du allt mellan snygga enfärgade skal, i slimmat läder, coola motiv till vackra mönster – du väljer helt själv. Välj något av våra Huawei Mate 10 Lite skal och gör din telefon ännu mer personlig!

 

Huawei Mate 10 Lite mobilfodral

Det finns flera fördelar med att välja ett mobilfodral: du får heltäckande skydd för både fram- och baksida, du får flera smarta funktioner och kan använda ditt fodral som en plånbok! Vi kan kalla det ett plånboksfodral till Huawei Mate 10 Lite, eftersom de kommer med flera fack för kort och sedlar. I vårt sortiment hittar du till och med plånboksfodral med myntfack. Med ett Huawei Mate 10 Lite plånboksfodral blir din vardag lite lättare och smidigare, då du kan förvara det viktigaste på ett och samma ställe.
Dessutom får du ett inbyggt stativ med ett fodral. Du kan enkelt ställa upp telefonen genom att bara vika locket på ditt fodral och bekvämt kolla på filmer och serier, eller ha videosamtal, helt handsfree.

 

Unika fodral i snygg design

På Lux-case.se hittar du ett brett sortiment av fodral till Huawei Mate 10 Lite, och därför kan själv välja vilket utseende du vill ha på din telefon. Du kan välja ett fodral som speglar dig och vem du är som person, eller bara ett fodral som du tycker är riktigt snyggt. Oavsett vad du vill ha är vi säkra på att du kommer hitta det hos oss. Hos oss kan du välja mellan fodral med uttrycksfulla mönster och motiv, enfärgade och stilrena skal. Du kan till och med välja mellan olika texturer på ditt fodral! Kanske passar ett lyxigt fodral med textur av krokodilskinn? Eller ett fodral i konstläder i retro design med en yta som liknar mocka? Vill du ha ett riktigt slittåligt fodral kan du välja ett i äkta läder. Bland våra fodral med mönster och motiv hittar du både vackra, coola och roliga utseenden som ger det ett unikt utseende. Hitta ditt Huawei Mate 10 Lite fodral på Lux-case.se.

 

Kolla in vårt sortiment av mobilskal- och fodral nu på en gång och lägg din beställning redan idag! Beställer du innan klockan 16 (måndag-fredag) skickar vi din order samma dag. Med snabba leveranser kan du få hem till skal eller fodral inom några dagar. Passa på att titta bland våra övriga mobiltillbehör till Huawei Mate Lite 10 och beställ hem allt du behöver till din telefon.