Huawei Mate 10 Lite

En mellanklassversion av Mate 10 Pro och med ett 8.0 androidsystem, 64 GB minne och plats för MicroSD har du nog med utrymme för alla grundfunktioner i din nya mobiltelefon. Utöver det får du för den prisnivån riktigt bra kamerakvalitet både i kameran och selfiekameran. Huawei Mate 10 Lite arbetar med dubbla kameror både bak och fram. Skärmen är den stora 18:9 skärmen som ger ordentligt med yta oavsett vad du vill titta på i apparna. Fingeravtrycksläsare och hemknapp på baksidan. Nu vill vi på Lux-case.se visa ett utbud av olika skal och fodral till Huawei Mate 10 Lite. Vi har ett lager av varor som kan packas samma vardag om du beställer före klockan 16:00. Vi har fri frakt och vill se dig som nöjd kund hos oss. Titta in på våra hemsidor och välj dina produkter eller läs först lite mer här nedan om bara några av de modeller vi har.

Skillnader mellan fodral och skal till Huawei Mate 10 Lite

Skalen skyddar mobiltelefonen mot de vanligaste skadorna som är att man stöter i med telefonen eller råkar tappa den. Skalen skyddar då baksida, kanter och hörn som lätt blir stötta. Om man vet med sig att man lätt tappar mobiltelefonen kan man skaffa ett mer förstärkt skal eller kanske satsa på ett fodral, som även skyddar framsidan av telefonen. Fodralen har därutöver flera funktioner idag så att det mer används som plånbok. Därav benämningen plånboksfodral. De tillverkas också på sätt att de känns hanterliga i storlek och design. I plånboksfodralen har du åtminstone ett par, tre kortfack och ofta utrymme för sedlar också.

 

Skal med exklusivt utseende

 

Om vi börjar med att titta på några skalmodeller så kan vi tipsa om ett helt genomskinligt slimmat skal från NILLKIN. Det här är för dig som är så pass nöjd med mobiltelefonens egna färg att du vill kunna se den genom skalet. Tillverkat i silikonmaterial liksom många av skalen. Detta gör det greppvänligt och skyddar bra mot stötar. Nu steppar vi upp och tar Huawei Mate 10 Lite Unikt skal med metallram. Det här skalet är riktigt elegant och finns i fyra sobra färger. Nästan omöjligt att välja vilken som är snyggast. Det har en unik design med glänsande metallram som skyddar kanter, knappar och hörn. Baksidan är i matchande nyans och fingeravtrycksavvisande. En annan modell som har en yta som skyddar mot fingeravtryck är ANGIBABE Skal med unik design. Det här är ett silikonskal med lätt förhöjning över linserna på baksidan och med en executive design.
Skal finns i många färger och motiv så det blir lätt att hitta några favoriter. Vill du hitta ett roligt skal i present till barnbarnet så kan vi tipsa om att de nu enormt populära enhörningarna har kommit som motiv även på Huawei Mate 10 Lite skal. Annars finns det såklart mönster, blommor och träd och fina djurmotiv som alltid är populära.

 

Hybridskal

För att få lite extra funktioner såsom extra stöttålighet och kickstand väljer du ett hybridskal. Hybridskalen är tillverkade av ett par olika material. Oftast silikonskal och ett hårdare plastskal utanpå. Ibland är skalen redan integrerade i varandra. Silikonskalen tar upp stötar bra och plastskalen tål repor. Det som sker är också att luftspalt bildas genom designen av skalet och tar upp stötar som annars hade drabbat mobiltelefonen direkt. Det finns också hybridskal med extra förstärkta hörn. Huawei Mate 10 Lite hybridskal med kickstandfunktion är en modell som är riktigt snygg trots den lite kraftigare uppbyggnaden av skalet. Värmeavledande funktion och kickstand som fälls ut för att kunna titta på videoklipp och serier handsfree. Hörnen är förstärkta och färgerna är läckra. Det finns flera modeller av hybridskal på vår hemsida Lux-case.se.

 

Fördel fodral

Om du tänker att det bara är skalen som är slimmade och elegant designade så har du fått det om bakfoten. Vad sägs om Huawei Mate 10 Lite Stilrent läderfodral. Det är namnet till trots tillverkat i konstgjort läder och silikon vilket ger fördelarna att ytan är tålig mot fingeravtryck, fettfläckar och fukt. Den här modellen är lite förhöjd över kameralinserna på baksidan och har ett snyggt integrerat kortfack på insidan av locket. Fodralen är vikbara för att få handsfree hantering. De flesta andra modeller av fodral har tre kortfack och plats för sedlar utan att det upplevs som otympligt. Du kommer att hitta fodral i många färger och motiv. Titta gärna på modellerna i serien Läderfodral med trendigt motiv. Dessa fodral i konstläder och silikon har motivet tryckt även på insidan av locket. Här får du en del lite ovanliga motiv som du kan uttrycka din personlighet med när du nu ska styla din telefon. För det är ju den andra fördelen med att skaffa ett skal eller fodral till mobiltelefonen. Att lätt kunna byta utseende på mobilen och därmed anpassa efter situationen. Vissa fodral kan se ut som små väskor med handledsremmen på. Det är ju ett extra säkerhetstänk i att använda handledsrem och slippa tappa mobilen när man inte har någon ficka eller väska att bära den i. Om du nu vill ha ett plånboksfodral som har allt så kan vi på Lux-case erbjuda en modell med extra flik för kreditkort och medlemskort, flera sedelfack och till och med ett myntfack på utsidan. För det i stunden viktigaste kortet finns ett fack på utsidan också. Snygg handledsrem i samma färg som fodralet och magnetisk stängning. Aldrig mer plånbok alltså! Bara ta mobiltelefonen och gå ut. Modellen heter Huawei Mate 10 Lite Exklusivt läderfodral med band. Namnet till trots tillverkat i konstläder och silikon. Kom ihåg att det handlar om moderna material med mycket bra egenskaper. Om du nu trots allt vill ha äkta läder för att få den känslan eller få se hur fodralet åldras vackert kan Fodral i äkta läder vara något att titta närmare på. Numera klassisk design med tre kortfack och sedelfack i fyra klassiska färger. För att se aviseringar genom fodralet finns Fodral med dubbelt fönster som ett populärt alternativ. Magnetisk låsmekanism och flera färger. Lätt förhöjning över kameralinserna skyddar mot smuts och repor.
Tveka nu inte att besöka våra hemsidor och se Lux-case stora sortiment av produkter till Huawei Mate 10 Lite och även andra mobiltelefonmodeller förstås. Vi vill ha nöjda kunder och packar därför snabbt dina varor som vi sen skickar fraktfritt till dig. Hitta dina favoriter av skal och fodral hos oss idag!